Praktiske oplysninger

SE nr.: 54200528
P-nr.: 1002014792
Bank: 2510 0510304004

Foreningens kontor
Fodbygårdsvej 153
4700 Næstved
Telefon 26 25 18 50

E-mail: jhn@naestvedteater.dk

Her kan du få svar på alle praktiske spørgsmål.

Såfremt forestillingen har været spillet tidligere, er varigheden angivet i forbindelse med forestillingsomtalen. Ellers vil varigheden blive lagt på hjemmesiden, normalt ca. 14 dage før opførelsen. På hjemmesiden kan du selv vælge, printe og betale dine billetter - men du kan selvfølgelig også bestille billetter ved at kontakte os.

Hvis vi har din mailadresse, vil du få tilsendt billetter og faktura elektronisk. Ligesom du automatisk vil modtage vores nyhedsmails.

Spillesteder
De fleste forestillinger opføres i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, Næstved (se salsplan), hvor alle 452 pladser er nummererede. Til caféteaterforestillingerne (300 pladser) vil der blive opstillet runde borde med fire pladser ved hvert bord. De enkelte borde vil få et nummer, som fremgår af billetten. Der er altså reserveret plads ved et bestemt bord. Til enkelte forestillinger i Ny Ridehus er der begrænset tilskuerantal.
Til forestillinger, der opføres i Teatersalen, er der unummererede pladser og plads til 90 tilskuere.

Husk
Dørene lukkes præcist - og husk venligst, at overtøj ikke må medtages i teatersalen Ny Ridehus. Gratis garderobe er inkluderet i billetprisen.

Undgå kø i pausen. Kom i god tid og bestil dine drikkevarer inden forestillingen. Til caféforestillingerne kan der nydes drikkevarer under forestillingen, og baren er placeret i salen. For at undgå kø ved baren tilråder vi, du kommer i god tid.

Medlemskab
For at blive medlem af Næstved Teater skal du blot købe mindst tre forestillinger fra voksenteatret i løbet af en sæson. Dermed får du 40 kr. i rabat pr. billet - samt forkøbsret i den følgende sæson. Medlemskab koster 10 kr. pr. købt billet.

Hvis du ikke ønsker at være medlem, kan du købe billetter i løssalg. Der opkræves 10 kr. pr. billet i administrationsgebyr.

Ungdomsrabat
Unge under 25 år får rabat, hvad enten billetterne bestilles på tilmeldingskuponen eller købes i løssalg. Hvis du bestiller ungdomsbilletter på tilmeldingskuponen eller via mail, sørger vi automatisk for, at dine børn kommer til at sidde ved siden af dig. Til Skatteøen er der særlig lave børnepriser.

Udsendelse af billetter/betaling
Hvis du bestiller via tilmeldingskupon eller mail, vil billetterne - hvis vi ikke har din mailadresse - blive udsendt løbende.

De tilsendte billetter skal betales senest 1. oktober. På fakturaen findes tre numre: Et debitornummer, der er dit medlemsnummer, et fakturanummer samt et ordrenummer. Såfremt du ønsker at ændre din bestilling, er det ordrenummeret, vi skal bruge.

Billetbytning
Såfremt du bliver forhindret i at benytte dine billetter, hjælper vi dig gerne med at bytte til en anden forestilling (såfremt der er plads). Billetbytning kan dog normalt senest finde sted to dage før opførelsen.

Købte billetter refunderes ikke; men såfremt vi har udsolgt til den pågældende forestilling, tager vi gerne billetterne i kommission og forsøger at sælge dem for dig.

Forestillingerne koster meget forskelligt, alt efter antal medvirkende, tilskud etc. - derfor er der både almindelige og forhøjede billetpriser. Til forestillingerne i Teatersalen er priserne noget lavere. Priserne i 2023-24 er uændrede i forhold til sæson 2022-23. 

 

Billetpriserne i sæson 2023-2024:

 

Normalpriser

A B
Løssalg 270 220
Medlem 230 180
Grupperabat 240 190
Unge under 25 år 190 140

 

Forhøjede priser

A B
Løssalg 330 280
Medlem 290 240
Grupperabat 300 250
Unge under 25 år 250 200

 

Teatersalspriser

   
Løssalg 180   
Medlem 140   
Grupperabat 150  
Unge under 25 år 110  

 

Til familieforestillinger er der særlig lave børnepriser: gruppe A: 125 kr., gruppe B: 105 kr.

Det gælder i sæson 23-24: Skatteøen

 

Børneteater
Enhedspris 50 kr. for både voksne og børn. Forestillingerne opføres enten i Ny Ridehus eller i Teatersalen.

Køb af billetter til Børneteatret kræver ikke medlemskab. Som ved voksenteatret opkræves der et gebyr på 10 kr. pr. billet.

I forbindelse med de forestillinger, der indgår i Børneteaterbrunch - vores samarbejde med Dansk Rakkerpak og Grønnegades Kaserne -er billetprisen kr. 100, (+ 10 kr. i gebyr) - og den omfatter både forestilling og brunch.

Du er altid velkommen til at kontakte teatrets kontor: jhn@naestvedteater.dk

Adresse på spillesteder
Ny Ridehus: Grønnegades Kulturcenter, Kvægtorvet, 4700 Næstved. Teatersalen (ved Café Grønnegade):Grønnegades Kulturcenter, Kvægtorvet, 4700 Næstved.
Tryk her for at se på kort.