SEPTEMBER 2024

Pianoman’en fra New York
NR. 3 · FREDAG 27. SEPTEMBER 2024 KL 20:00 Musical Danmark

Pianoman’en fra New York

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel blev én af sidste sæsons store succeser, så nu får hyldestkoncerten en velfortjent repremiere i efteråret 2024. Pressen skrev bl.a. sidste år: ”Publikum kunne ikke sidde stille, og taget var ved at lette til tonerne af Billy Joels sange”.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK fortæller den musikalske historie om Billy Joels liv og karriere. Om opture og nedture og hvordan en knægt fra Bronx, der helst ville være professionel bokser i stedet gik hen og blev verdens mest populære piano man med et albumsalg på over 150 millioner eksemplarer – og med hits som ”Uptown Girl”, Just The Way You Are”, ”Tell Her About It”, ”Honesty”, ”New York State Of Mind” og selvfølgelig signatursangen ”Piano Man”.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK er fyldt med uimodståelige hits, og på scenen bliver sangene fortolket af en suveræn kvartet af professionelle sangere og musikere; Morten Bytofte, Rune Vestergaard Schmidt, Marianne Lewandowski og Niels Rahbech, der byder jer velkommen til en aften med fed musik, lækker lyd og skøn stemning, sat i scene fra en bar midt på Manhattan.

Hyldestkoncerten er produceret af MusicalDanmark, der også stod bag de sidste par års store turnesucceser Candle In the Wind, In The Air Tonight samt Se Venedig og dø

Jyske Vestkysten: Den musikalske forestilling var en fest. En skøn og oplevelsesrig aften, som man ikke bør gå glip af.

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 300 250
Unge 260 210
Løssalg 340 290
Grupper 310 260
Instruktion
Rikke Lillevang
Medvirkende
Morten Bytofte, Marianne Lewandowski, Rune Vestergaard Schmidt
Kapelmester/Dirigent
Niels Rahbech
Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på www.firserne.dk