SEPTEMBER 2024

Lille Frø
NR. B1 · SØNDAG 22. SEPTEMBER 2024 KL 11:00 Teater Fantast

Lille Frø

Krak! Bang! En meteor kommer flyvende fra rummet og lande i Familien Frøs fjernsyn. I meteoren gemmer der sig en lille frø med helt særlige evner.

Lille Frø er ikke en helt almindelig frø. Han kan rigtig godt lide kunst, og han kan især godt lide den type kunst, som inddrager andre. F.eks. 'Far med Farver' eller 'Tis i Taske'. Men som med alle kunstnere kan Lille Frø godt blive misforstået, for det viser sig, at han nogle gange kan være meget slem..

Kom med når to kustoder udstiller Lille Frøs narrestreger som store kunstværker, og følger hans rejse ud - og hjem - igen. For ganske enkelt  Lille Frø handler om kunst, handler den allermest om, at man er god nok, som man er, og i virkeligheden er elsket — på trods af at man til tider kan være en SLEM lille frø. Efter forestillingen får publikum lov til at se Lille Frøs værker helt tæt på.

Forestillingen er baseret på børnebogen Lille Frø af Jakob Martin Strid, og har begejstret publikum over hele landet siden 2018. Under COVID-19 i marts og april livestreamede Teater Fantast Lille Frø for mere end 50.000 publikummer online.

Billetten koster 60 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

Aldersgruppe
4 - 8 år
Varighed
ca. 60 min.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen

Læs mere på https://www.teaterfantast.dk/