SEPTEMBER 2024

Hvad fatter (og jeg) gør…
NR. 2 · LØRDAG 21. SEPTEMBER 2024 KL 16:00 Teatret Aspendos

Hvad fatter (og jeg) gør…

“Jeg” er lykkeligt gift. Ved brylluppet citerede præsten H.C. Andersens Hvad Fatter gør …
Siden har "Jeg" kæmpet for at forstå historien, og hvad han kan bruge den til i sit eget liv. For er det, fatter gør, virkelig altid det rigtige? Og hvis det er, må man så sige det højt? Og hvad så med alt det, mutter gør? Jeg kæmper i det hele taget med at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre for at opnå det perfekte parforhold og familieliv?

Jeg spekulerer over livets op og nedture og henter inspiration til det perfekte liv i gamle livskloge fortællinger … og sociale medier. Det bliver en samling fortællinger af forskellig oprindelse og karakter med det gennemgående lighedstræk, at de kredser omkring parforholdet og familielivets glæder og udfordringer, og at de ubesværet spejler “Jegs” eget liv.

Det er historier om mennesker, der knokler så hårdt for at opnå drømmen om det perfekte parforhold og familieliv, at de helt glemmer at nyde skønheden i det, de allerede har – ikke bare på Instagram, men i virkeligheden. Selv om ”den moralske pegefinger” er temmelig dårligt gemt, er der tale om en underholdende monolog fuld af humor og selvironi, og plads til poesi og eftertanke. Vi bevæger os frem og tilbage mellem et fantasifuldt, eventyrligt univers og nutids satiriske fortællinger, der giver plads til at reflektere over det moderne parforholds udfordringer

Billetpriser

Alm. B
Medlem 145
Unge 115
Løssalg 185
Grupper 155
Medvirkende
Steffen Sommerstedt og Benjamin Barfoed
Varighed
Ca. 80 min. uden pause
Bemærkninger
Spillested: i Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Ny Ridehus’ foyer

Læs mere på https://aspendos.dk/