SEPTEMBER 2024

Den allersidste dans
NR. 1 · TORSDAG 12. SEPTEMBER 2024 KL 20:00 Mungo Park

Den allersidste dans

En elsket og savnet Mungo Park-klassiker vender tilbage. DEN ALLERSIDSTE DANS er en forestilling om menneskers drømme og overvejelser i forsøget på at sige verden ret farvel.

På et plejehjem i Danmark åbnes en fortælling af tanker, minder og associationer hos fem ældre beboere spillet af Mungo Parks ensemble. Det er et musikalsk drama fra de allersidste dansetrin i livets svingom, og vi møder de ældres historier til lyden af slagere fra alderdommens ungdom: ´Glemmer du´, ´To lys på et bord´, ´Dansevise´ og mange flere.

Forestillingen blev oprindelig skabt i 2007 efter research blandt ældre i Allerød og omegn. Senere levede den et langt og godt liv i Mungo Parks repertoire og var også på flere turnéer i ind- og udland. I Næstved spillede vi den i sæson 2010-11 med så stor succes, at den måtte opføres 3 gange! I 2011 vandt den prisen som Årets Turnéteaterforestilling, som uddeles af Danmarks Teaterforeninger. Forestillingen har begejstret og rørt titusindvis af teatergæster. Nu lever den videre.

Den Allersidste Dans kan med fordel opleves flere generationer sammen.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 240 190
Unge 200 150
Løssalg 280 230
Grupper 250 200
Instruktion
Petrea Søe
Medvirkende
Sara Fanta Traore, Henrik Prip, Alexander Mayah Larsen, Nana Morks, Rikke Westi
Varighed
Ca. 90 min.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på www.mungopark.dk