SEPTEMBER 2023

Ludo
NR. B1 · ONSDAG 20. SEPTEMBER 2023 KL 17:00 Teater O

Ludo

LUDO - når djævlen spiller med, er en skæbnefortælling om at være afhængig af spil.

Det er historien om 17-årige Alex kaldet Ludo. Alex oplever første gang spilautomaternes magi i den lille, lokale spillehal ’7-9-13’. Han bliver hurtigt bidt af gambling; hooked på både spilleautomater, sports-betting, poker, Blackjack og kasinospil. Trods sin unge alder er Alex en hyppig gæst i den dunkle spillehal og ulovlige pokerklubber - og hurtigt bliver han god til gamet. Den mere garvede spiller Ace får øjnene op for hans talenter og giver ham navnet ‘LUDO’. Alex mister efterhånden fuldstændig kontrollen med sit liv.

I dag er der uendelige muligheder for at gamble. Vi udsættes massivt for spiludbydernes reklamer, og fristelserne står i kø: Hvis du slår “banken” eller spiller bare én runde mere, så vinder du nok den helt store gevinst, og måske scorer du de hurtige penge og bliver rig og kan leve i sus og dus.

Forestillingen ‘LUDO’ sætter spot på, hvad det vil sige at være afhængig. Hvordan handler man, når man er på jagt efter suset, adrenalinen, den næste store chance, det næste fix?

Teater O har gennem flere år leveret nogle af de bedste forestillinger for unge.

“Excellent skuespil (…) Lige i skabet".
Teateravisen.dk
Læs hele den begejstrede anmeldelse her.

★★★★★
LUDO er et velspillet og fængende ungdomsdrama om spilafhængighed.”
Fyens Stiftstidende
Læs hele anmeldelsen her.

Aldersgruppe
For de 13 årige og opefter og deres voksne
Varighed
70 min.
Bemærkninger
Spillested: Gamle Ridehus

Læs mere på https://teatero.dk/