OKTOBER 2023

Pennevenner
NR. 6 · MANDAG 23. OKTOBER 2023 KL 20:00 Christopher Entertainment

Pennevenner

Vi følger et venskab, der folder sig ud i begyndelsen af 1970’erne. Kvinden (som er dansk) bor sammen med sin søn i USA. Manden bor alene i Danmark. De er som så mange andre i det årti blevet pennevenner og skriver til hinanden om det, der foregår lokalt og ude i verden: Energikrise, kvindefrigørelse, polarisering, en præsident der skal for en rigsret, et jordskredsvalg – alle sammen temaer, som vi genkender i vores hverdag i 2020’erne.

I 1970’erne kunne der gå flere år, før amerikanske LP’er udkom i Danmark (hvis overhovedet). Danske plader udkom slet ikke i USA. Derfor har de to pennevenner en aftale om, at der med hvert brev følger et kassettebånd med en sang, som betyder noget for hende eller for ham lige nu.

Sangene er kendte 70’er sange, der optræder som en del af forestillingen og backes af en trio: Ain't No Mountain High Enough, Rør ved mig, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr og mange flere.

Vi får også lov at høre klassiske stykker, idet sønnen besidder et stort talent for klaverspil.

I 20 år har de to skrevet sammen, men strømmen af breve er intensiveret, efter hendes mands død. Følelser bringes i spil, og vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge penneveninden en visit uden varsel. En overraskelse bliver det! Men det bliver slet ikke modtaget, som han havde forestillet sig. 

Pennevenner er et romantisk drama, som smelter fortid og nutid sammen, og som har en overraskende slutning, der tager pusten fra tilskuerne og minder om, hvor vigtigt det er, at få sagt tingene og ikke brænde inde med dem.

Læs mere på www.christopher.dk

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 230 180
Unge 190 140
Løssalg 270 220
Grupper 0 240
Instruktion
Jan Hertz
Medvirkende
Anette Heick, Casper Phillipson og Silas Phillipson
Musik
Søren Sebbers trio
Varighed
ca. 1 time 0g 50 min., inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://christopher.dk/