OKTOBER 2020

Close to you
NR. 3 · SØNDAG 11. OKTOBER 2020 KL 16:00 Landsteatret

Close to you

Landsteatret inviterer til en sanselig, varm og rørende, overraskende og ærlig eftermiddag – i musikalsk selskab med verdens mest succesrige søskendepar: The Carpenters.

Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i start 70'erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor, stor stemme.

Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top Of The World, There's A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

Læs mere på www.landsteatret.dk

Billetpriser

Alm. A
Medlem 225
Unge 185
Løssalg 265
Grupper 235
Instruktion
Anders Bircow
Medvirkende
Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på http://www.landsteatret.dk/