OKTOBER 2019

Lyset over Skagen
NR. 2 · LØRDAG 5. OKTOBER 2019 KL 20:00 Danske Musicals

Lyset over Skagen

Lyset over Skagen er historien om malerne i Skagen. Ægteparret Marie og P.S. Krøyer og de mange andre kunstnerbohemer på ”toppen af Danmark” omkring forrige århundredeskifte.
Festlige optrin med det store ensemble veksler med fortættede scener og romantiske ballader i et nationalt-folkeligt musik- og sangunivers, som pressen og publikum helt fra starten har taget til sig.
Det er en farvesymfoni, en klangpalet, hvor trådene samles af mesterinstruktøren DANIEL BOHR (4 x Reumertpris for bedste opsætning). Skrevet og komponeret af nogle af Danmarks mest benyttede musicalkunstnere, THOMAS HØG (Jordens Søjler, Skammerens Datter, Atlantis, Vildheks)) NIELS BRUNSE (Pelle Erobreren, Gøngehøvdingen, Hofskandalen), KIM SØRENSEN (Den Blå Karrusel, Demokraten, Fregatten Jylland), PETER SPIES (Atlantis, Pelle Erobreren) og ANDERS BARFOED.
I hovedrollerne ses og høres nogle af landets højst rangerende musicalkunstnere, bl.a. de medvirkende er Tomas Ambt Kofod, Silke Biranell, Jesper Lundgaard og Nicoline Siff Møller Der medvirker et samlet ensemble på 18 skuespillere og 8 mands orkester.

Næstved har en stolt tradition for flotte teaterstykker og musicals for hele byen, som føres videre, når Arena Næstved og Næstved Teater nu indleder et nyt samarbejde om større scenekunstopsætninger i arenaen. Den første fælles opsætning er en af Danmarks største musicals.

Skagensmaler-musicalen LYSET OVER SKAGEN er den største, originale og rent danske musical, der hidtil har haft premiere udenfor Valby Bakke. Det er Skagensmalerne, deres liv og kunst, denne forestilling handler om, og begejstrede i 2007 hele 60.000 tilskuere over hele landet. Forestillingen var totalt udsolgt på hele turneen. Nu får den nypremiere, og præsenteres i Næstved af Arena Næstved og Næstved Teater i samarbejde.

Den velanmeldte musical forstår at begejstre publikum med sine intense skuespilscener, store ensemblenumre, smukt lysshow og iørefaldende sange. Det er en opsætning, som skaber stemning, og vil blive en minderig begivenhed i Næstved, uanset om man ser den for første gang, eller om man er genganger.

 

Læs mere her: http://www.lysetoverskagen.dk/

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 450 400
Unge 410 360
Løssalg 490 440
Grupper 470 420
Instruktion
Daniel Bohr
Medvirkende
Tomas Ambt Kofod, Silke Biranell, Jesper Lundgaard og Nicoline Siff Møller.
Kapelmester/Dirigent
Edi Premate
Musik
Kim Sørensen
Varighed
2 timer 30 min inkl. 20 min. pause
Bemærkninger
Spillested: Næstved Arena

Læs mere på http://www.lysetoverskagen.dk/