OKTOBER 2018

Flagermusen
NR. 4 · ONSDAG 24. OKTOBER 2018 KL 20:00 OperetteKompagniet

Flagermusen

Den melankolske, småpimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i én af fruens fineste rober, vennen af huset Dr. Falke pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården, og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte!
Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med en vært, hvis motto som bekendt er: ”Chacun à son goût!” Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst – og vi skal have fundet ud af, om stumperne i forholdet mellem vores hovedpar kan samles op og reddes!?
Strauss d. Yngres FLAGERMUSEN er den med verdens vel nok bedste ouverture, den storslåede ”Csárdás” hvor vores heltinde for alvor træder i karakter – det er den med ”Urduetten”, den berømte ”Champagnesang”, ”Min Hr. Marquis!”, ”Brødresmå og Søstresmå!” og så er det den med ”Åh Gud, hvor det dog går mig nær!".
Den ene skønne melodi efter den anden serveres på et fad (lige til at nynne med på ..) – og af de bedste sangere og musikere, vi har herhjemme. OperetteKompagniets anden direktør, Carol Conrad, står for de musikalske arrangementer og er kapelmester for BatTrioen, der udgøres af mere end almindeligt kyndige folk fra henholdsvis Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel.

Læs mere på www.operettekompagniet.dk

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 275 225
Unge 235 185
Løssalg 315 265
Grupper 285 235
Instruktion
Thomas Koppel
Medvirkende
Carina Tybjerg Madsen, Teit Kanstrup, Frederik Rolin, Lisbeth Kjærulff, Andrea Pellegrini, Thomas Peter Kop-pel, Anders Christensen/Jonathan Koppel og Denise Wencke Gjernøe
Musik
Battrioen under ledelse af Carol Conrad
Varighed
2 timer og 40 min. inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.operettekompagniet.dk/