NOVEMBER 2023

Hvorfor mig?
NR. 8 · ONSDAG 1. NOVEMBER 2023 KL 20:00 Teater V

Hvorfor mig?

Monologen HVORFOR MIG? handler om, hvordan det er at blive ramt af kræft. Om alt det man går igennem og skal forholde sig til. Om operation, uvished, kemoterapi, håb, drømme og meget, meget mere.

Kræft rammer rigtig mange. Kræften ramte også skuespiller Christina Selden – og ændrede hendes liv. Forestillingen HVORFOR MIG? er baseret på Christinas egne oplevelser med sygdommen og skabt af den prisvindende dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling.

På scenen står Christina Selden alene. I et hav af scener der sætter spot på alle stadierne af sygdomsforløbet.

HVORFOR MIG? er en hård og alligevel opløftende og underholdende monolog fyldt med overraskende scener, følelser, fakta og oplæg til debat. Med forestillingen sætter vi ord på det usigelige – og åbner en bred vifte af problematikker, oplevelser og erfaringer, der er forbundet med at få og have kræft – En diagnose hver tredje dansker rammes af i løbet af livet og som ca. 15.000 af os dør af om året. Sygdommen er den mest hyppige dødsårsag i Danmark. Den er blevet en del af vores liv – så vi kan ligeså godt tale om den. Vi skal tale om den og forholde os til den.

Billetpriser

Alm. B
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150
Instruktion
Kamilla Wargo Brekling
Medvirkende
Christina Selden
Varighed
Ca. 1 time uden pause
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser: Adgang til Teatersalen via Teatersalens lille Foyer.

Læs mere på https://teater-v.dk/