NOVEMBER 2020

Punk – a rebel never dies
NR. 8 · TIRSDAG 17. NOVEMBER 2020 KL 20:00 Black Box Dance Company

Punk – a rebel never dies

Oprøret er her og forbliver her.

Extinction Rebellion, De Gule Veste, Hong Kong Riots, Greta Thunberg, Pussy Riot – oprøret lever i bedste velgående.
Punk – A REBEL NEVER DIES er et bud på en nutidig dialog gennem dansen med publikum om ’'oprør' og 'opgør'. Det er ikke et bestemt oprør eller en tidligere konflikt, der undersøges, men nærmere de menneskelige og samfundsmæssige mekanismer og energier, der karakteriserer et oprør.

Punkbevægelsen anvendes som reference og som et udgangspunkt til behandling af selve fænomenet 'oprør'. Som en sociologisk, kulturel og menneskelig bevægelse. Det musikalske og æstetiske univers vil både trække direkte på og lade sig inspirere af tendenser og repræsentationer fra Punkbevægelsen. Som fx musik af The Clash, Sex Pistols og Dead Kennedy kombineret med digte af Michael Strunge.

Seks unge, internationale dansere fra Black Box Dance Company vil med afsæt i 80'ernes punkbevægelse perspektivere fortidens oprør til verden anno 2020.

Jacob Stage er koreograf og teaterdirektør der arbejder i krydset mellem teater, dans, film og performance. Hans hans kunstneriske udtryk er meget visuelt, poetisk og musikalsk. Hans erfaring gennem 25 års erfaring indeholder samarbejde og projekter med både unge og voksne, amatører og fagfolk – Dansere, skuespillere, nye cirkusartister, marionetter, komponister, musikere og videokunstner. Jacob er derudover også en anerkendt fotograf.

Læs mere på www.black-box-theatre-and-dance.dk

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 225 175
Unge 185 135
Løssalg 265 215
Grupper 235 185
Instruktion
Jacob Stage
Medvirkende
Seks dansere fra Black Box Company.
Varighed
1 time uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://www.black-box-theatre-and-dance.dk/