NOVEMBER 2020

O Sole Mio
NR. 6 · MANDAG 2. NOVEMBER 2020 KL 20:00 Paolo Nani Teater

O Sole Mio

O Sole Mio er Paolo Nani Teater- og Rimbambands seneste internationale co-produktion. Forestillingen omhandler den velkendte situation, at havne i den forkerte kontekst ... Den fortæller historien om et band af amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene.

O sole mio er en oplivende komedie om triumf, fiaskoer, virtuositet og opfindsomhed. Historien leveres med ynde og klogskab via Rimbambands multifacetterede og originale teatralske formsprog, der i Paolo Nanis iscenesættelse bliver både underholdende, fordybende og involverende på én og samme tid.

Takket være spillernes humoristiske, udtryksfulde kropssprog og deres højt udviklede musikalitet underholder og forbløffer de publikum, der samtidig får serveret en perlerække af velkendte numre fra den internationale musikskat gennem tiderne.

Et udpluk af italienske anmeldelser:

”Forestillingen får dig konstant til at grine, men der findes også alvor i den som i al god kunst.”

”Rimbamband fortryller tilskuerne med deres lethed og færdigheder. De rytmisk finurlige og fuldendte scener vækker latteren og formår at ophæve tidsfornemmelsen til en ubekymret dimension, hvor alle kan finde deres glemte indre barn”

”Forestillingen åbenbarer alt i alt en enestående opfindsomhed og afslører Rimbambands sande genialitet”

Læs mere på www.paolonani.com  

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 225 175
Unge 185 135
Løssalg 265 215
Grupper 235 185
Instruktion
Paolo Nani
Medvirkende
Raffaello Tullo, Renato Ciardo, Nicolo Pantaleo, Vittorio Bruno, Francesco Pagliarulo.
Varighed
1 time uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.paolonani.com/