NOVEMBER 2019

Selvtægt
NR. 7 · MANDAG 11. NOVEMBER 2019 KL 20:00 Teatret St. Tv.

Selvtægt

Lørdag den 17. okt. 2015 brændte Kånnas gamle skole, lige udenfor Ljungby, ned til grunden. Skolen skulle have været brugt som asylcenter for 80 flygtninge. Alt stod klar: Senge, toiletter, køkkener og spisesal… alt. Ingen døde i branden, som politiet mener var påsat. Det var den 43. asylbrand siden juli samme år. Branden er stadig uopklaret. Instruktør Anna Malzer og dramatiker Aleksa Okanovic tog til Ljungby og gravede selv i sagen. De greb pennen, hvor efterforskningen slap. Hvem satte ild til asyllejren den nat?

Selvtægt er en nordic-noir-krimikomedie om at være menneske i en verden, der brænder.

Säpoagent Mo er taget til den lille flække Ljungby for at efterforske en af de mange asylbrande, der hærger landet. Men ingen af byens borgere ved noget, har set eller hørt noget. Det eneste vidne er en HUND.

Samtidig mødes en muslimsk pige med tørklæde og en neonazist på en internetcafé og finder ud af, at de spiller på samme Counter-Strike hold! Og hvad fuck gør man så?

Og en alkoholiseret arbejdsløs kvinde maler billeder af asylbranden til byens morskab, men en dag bliver hun kontaktet af en gallerist fra Berlin, som mener det er kunst.

For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug.

Men hvordan skal Marit, byens kommunalpolitiske blæksprutte, socialrådgiver og kognitive terapeut holde styr på det hele?

Selvtægt er en sort komedie, der låner fra film, tv-serier og Tarantino. En fortælling om at tage loven i egen hånd.

Forestillingen er blevet til efter grundig research i vores broderlands idylliske Småland og komedien opstod i mødet med de absurde kontraster vi oplevede.

Unummererede pladser.

 

Billetpriser

Alm. B
Medlem 170
Unge 130
Løssalg 210
Grupper 180
Instruktion
Anna Malzer
Medvirkende
Amira Jasmina Jensen, Mohamed Ali Osman, Emil Prenter, Marianne Søndergaard og Betina Grove.
Varighed
80 min. - uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus, unummererede pladser

Læs mere på http://www.teatretsttv.dk/