NOVEMBER 2019

Så længe mit hjerte slår
NR. 26 · ONSDAG 20. NOVEMBER 2019 KL 20:00 Folketeatret

Så længe mit hjerte slår

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille Sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli'r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.

Så længe mit hjerte slår er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden var til stede og når den var en uopnåelig længsel.

Så længe mit hjerte slår er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone.

I stedet for at gå i spåner lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

Denne Giro 413-musical er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Så længe mit hjerte slår blev i 2018 Reumert-nomineret som bedste musikforestilling, og Folketeatret har nu sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fælles-skab, som musikken giver.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 220 170
Unge 180 130
Løssalg 260 210
Grupper 230 180
Instruktion
Heinrich Christensen
Medvirkende
Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Marie Nørgaard , Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen.
Varighed
2½ time, inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk