NOVEMBER 2019

Arternes Oprindelse
NR. B5 · SØNDAG 3. NOVEMBER 2019 KL 11:00 Teatret Thalias Tjenere

Arternes Oprindelse

12-årige Mary er en fattig og uskolet snedkerdatter, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. Det giver en ekstra skilling i ny og næ. En dag finder hun noget, ingen før har set. Noget, der ikke kan være rigtigt. Noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Det viser sig at blive et af de største videnskabelige jordskælv nogensinde!

Men hvor skal man finde sikkerhed, når jorden begynder at ryste?

Arternes Oprindelse er en visuel, magiske og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet. Hendes utrolige fossilfund af gigantiske vandkrybdyr og flyvende reptiler blev de første beviser på evolutionen – i en tid, hvor alle var enige om, at verden var skabt fuldent og uforanderlig. På Marys skuldre står Darwin – og alle de senere forskere, der har bevist, at alt liv på jorden er én stor familie.

Holdet bag den prisbelønnede Store Illusioner har her skabt en livsbekræftende forestilling om den store betydning et lille menneske har – når man tør ruske lidt i livets træ.

Denne forestilling er med brunch.
Til børneteaterbrunch ser man først en forestilling, hvorefter man nyder en børnevenlig brunch, med rig mulighed for at snakke om forestillingen.

Billetten koster 100 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

Aldersgruppe
7+ år
Varighed
45 min.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://thaliastjenere.dk/