MARTS 2021

Robin Hood AFLYST
NR. 13 · LØRDAG 27. MARTS 2021 KL 16:00 Folketeatret

Robin Hood AFLYST

Efter forlængelse af nedlukningen til 5. april er forestillingen desværre AFLYST

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard, og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt. Vi kender historien, men denne Robin Hood overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg og spilles af et stjernecast anført af Christopher Læssø som Robin Hood og Marie Bach Hansen som Lady Marian.

Læs mere på www.folketeatret.dk  

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 225 175
Unge 100 85
Løssalg 265 215
Grupper 235 185
Instruktion
Frede Gulbrandsen
Medvirkende
Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Morten Christensen og Julie Hjetland.
Kapelmester/Dirigent
Julie Hjetland samt to musikere
Aldersgruppe
Fra 6 år
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk