MARTS 2019

Svend, Knud og Valdemar
NR. 21 · SØNDAG 31. MARTS 2019 KL 17:00 Figaros

Svend, Knud og Valdemar

Svend, Knud og Valdemar eller "Kongemordet i Roskilde" eller "Slaget på Grathe Hede” er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange.
Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.
Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Især DR-udgaven fra Riddersalen i 1970 bliver sendt igen og igen og huskes og elskes af mange.
Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne make-over. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.
Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller og sanger Kristian Jensen. Og som bonus (og ved hjælp af moderne computer- og filmteknik) svæver sangeren og revyskuespilleren Rasmus Krogsgaard over vandene i en enkelt scene i skikkelse af "Knud Lavards Ånd".
Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra - pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

Læs mere på www.figaros.eu

Billetpriser

Alm. A
Medlem 215
Unge 175
Løssalg 255
Grupper 225
Instruktion
Hans Dueholm
Medvirkende
Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen samt Rasmus Krogsgaard
Musik
Allan Dahl Hansen
Varighed
2 timer og 10 min., inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde

Læs mere på http://www.figaros.eu/