MARTS 2019

Små blå sko
NR. B18 · SØNDAG 31. MARTS 2019 KL 11:30 Riddersalen

Små blå sko

Når vi præsenterer forestillinger for de helt små, bliver der som regels hurtigt udsolgt. Når Riddersalen kommer på besøg er det nok ingen undtagelse, for så er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.
En lille entré danner kulisse for Små blå sko. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.
Damen, skuespiller Ragnhild Kaasgaard, er en særdeles nærværende fortæller, som har fuldstændig styr på, hvordan man skaber og fastholder kontakt til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.
Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janáček og Dvořák til Vivaldi.

Billetten koster 50 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

Aldersgruppe
11/2 - 4 år
Varighed
35 min.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen

Læs mere på https://www.riddersalen.dk/