MARTS 2018

Time of my life
NR. 20 · FREDAG 2. MARTS KL 20:00 MusicalDanmark

Time of my life

I foråret 2018 har Musical Danmark 10 års jubilæum. Det vil vi fejre med denne ultimative rockteaterkoncert TIME OF MY LIFE. En to timers lang musikalsk extravaganza med de bedste sangere og musikere.

TIME OF MY Life er en sprudlende fortælling om en række forskellige personer og historier om deres liv og drømme. Historier, der væves ud og ind imellem hinanden, og hvor det fælles omdrejningspunkt er "the time of my life”

Det musikalske ophav til TIME OF MY LIFE er, der har været den ene landeplage efter den anden. F.eks. "With Or Without You" af U2, "Every Breath You Take" af Police, "Africa" af TOTO, "Let's Dance" af David Bowie, "Freedom" af Wham, titelnummeret (I've Had) The Time Of My Life" fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock hits fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl. Så I kan roligt forvente, at der kommer fuld skrald på musikken!

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt god musik i 80'erne. Så mon ikke der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på "Vågner i natten" og "Den jeg elsker"?

Med TIME OF MY LIFE kan publikum se frem til en sprudlende musikalsk fortælling om en række forskellige skæbner og deres liv, drømme, nederlag og sejre.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 215 165
Unge 175 125
Løssalg 255 205
Grupper 225 175
Medvirkende
Astrid Højgaard Lundgreen, Jonas Rasmussen, JacobPrüser m.fl. I alt 9 sangere og musikere.
Kapelmester/Dirigent
Niels Rahbech
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://www.firserne.dk