MARTS 2018

Piraterne fra Penzance
NR. 22 · SØNDAG 11. MARTS KL 17:00 Figaros/Den ny Opera

Piraterne fra Penzance

Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette Piraterne fra Penzance er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler. Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Krogsgaard. Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

Historien er, som altid hos Gilbert & Sullivan, absurd og fjollet: Den unge Frederik er sat i lære hos en flok blodtørstige pirater, som dog ikke er mere blodtørstige end, at de af princip aldrig plyndrer forældreløse. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21 - desværre er han født den 29. februar og må derfor vente, til han er 84. Men da han møder en generalmajor og dennes mange døtre, falder han pladask for den skønne Mabel.

Figaros har tidligere produceret forestillingen ”HMS Pinafore - det hele sejler” usædvanlig frit efter Gilbert & Sullivan. Om den forestilling skrev anmelderne bl.a.: ”En herlig aften med en latter, så tårerne trillede ned ad kinderne” ”Fra få minutter inde i 1. akt rullede latteren, og det blev den ved med” ”En fregat i latterorkan” Nu sejler det hele igen for Figaros i samarbejde med Den Ny Opera i Esbjerg med deres 8. forestilling: Piraterne fra Penzance – svinger træbenet og går planken ud. Og når Figaros tilsætter sin sædvanlige komik til Gilbert & Sullivans i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Billetpriser

Alm. A
Medlem 215
Unge 175
Løssalg 255
Grupper 225
Instruktion
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm
Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard
Musik
Allan Dahl Hansen
Varighed
2 timer, inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på http://www.figaros.dk