MARTS 2018

Indenfor murene
NR. 24 · SØNDAG 18. MARTS KL 16:00 Teater 2

Indenfor murene

Indenfor murene  er en af de store danske klassikere med en handling og konflikt, der rammer direkte ned i vor tid. ”Vi gamle vil ét, men de unge vil noget andet ”, som den jødiske mor Fru Levin siger så forsonende. For Hr. Levin er det noget andet, det skal være som det altid har været. Han holder fast i traditioner og religion, men hvad hjælper det, når de unge vil forandring, rive murene ned, åbne op for hinanden og mødes i kærlighed.

Om man er jøde eller kristen er for dem ikke det vigtigste.

Hele fundamentet for den gamle Hr. Levins livsanskuelse får et grundstød, da hans elskede datter Esther forlover sig med en kristen.

Og så oven i købet en søn af hans dødsfjende. Livet indenfor murene står for fald, tolerancen må vinde over forstokketheden for ”størst af alt er kærligheden.”

Indenfor murene  er en forestilling om  generationsopgør  og religionsopgør, et gribende skuespil fyldt med humor, optimisme og tro på menneskets evne til at forandre sig.

Waage Sandø og Pia Jondal spiller det gamle jødiske ægtepar  Levin. Marie Sandø Jondal deres datter Esther, sønnerne Hugo og Jacob spilles af Jan Meyer og Frank Rubæk. Zaki Nobel Mehabil spiller Meyer. Og ”dødsfjenderne” ægteparret Herming spilles af Henrik Larsen og Helle Merete Sørensen.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 215 165
Unge 175 125
Løssalg 255 205
Grupper 225 175
Instruktion
Søren Iversen
Medvirkende
Waage Sandø, Pia Jondal, Jan Meyer, Frank Rubæk, Marie Sandø Jondal, Helle Merete Sørensen, Henrik Larsen m. fl. I alt 11 medvirkende.
Varighed
2 timer og 35 min., inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://www.teater2.dk