JANUAR 2025

Vejen
NR. 14 · TIRSDAG 21. JANUAR 2025 KL 20:00 Passepartout Theatre Production

Vejen

VEJEN er en smuk og stærk fortælling om en mor, der mister et barn og dermed sit fodfæste i denne verden. I fortvivlelse og raseri begiver hun sig ud på en voldsom rejse. Først da hun kan se og sanse de andre, kan hun mærke sig selv og vende hjem igen.

Historien er bygget op som et klassisk eventyr med mytiske dimensioner og bevæger sig uhindret mellem varm munterhed og stor dramatik. Det er en fortællekoncert, teater og koncert i ét, hvor tekst og musik har lige stor rolle i formidlingen, er forbundne og i dialog, fører an og følger. 

VEJEN havde premiere i foråret 2023 og fik en overstrømmende modtagelse:

”Tekst og musik er vævet tæt sammen til en rørende, men usentimental historie om at miste, om ubærlig sorg og smerte og om - på trods af alt - at vælge livet til. Smukt skrevet og sat i musik og lige så smukt udført af de medvirkende i en stærk symbiose mellem fortælleren Anya Sass og musikerne med Frederik Lundin i spidsen.

 Anya Sass er en fænomenal fortæller, der med overblik og overskud og stor gennemslagskraft ubesværet skifter mellem eventyrets forskellige karakterer og fortællerrollen.

Fredrik Lundin er en suveræn musikalsk fortæller på sin saxofon, og han får flot følgeskab af Martine Madsens guitarspil og Joel Illerhag på bas …. Til sammen fylder de publikums ører med vellyd, mens moren lukker af for omverden og familie og forstenet ruger over sit tab og sin sorg og insisterer på, at den er større end alle andres. ” – Randi K. Pedersen.

Billetpriser

Alm. B
Medlem 145
Unge 115
Løssalg 185
Grupper 155
Instruktion
Madeleine Røn Juul
Medvirkende
Anya Sass
Musik
Fredrik Lundin, Martine Madsen, Joel Illerhag
Varighed
Ca. 60 min. uden pause
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Ny Ridehus’ foyer

Læs mere på www.passepartout-theatre.com