JANUAR 2025

Love me Kenter
NR. 13 · LØRDAG 11. JANUAR 2025 KL 20:00

Love me Kenter

Glæd jer til en blanding af vidunderlige sange og skønne sketches. En forestilling om ægteskabet i forskellige stadier af harmoni og gru. Kort sagt – ET SHOW I LYST OG NØD.

Nu i et nyt komisk og musikalsk show, LOVE ME KENTER, som Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen selv har skabt. En forestilling med humor, skønne sangnumre og længere dramatiske sketches om livet i lyst og nød og ægteskabets forunderlige faser. Underholdende og forhåbentlig også med lidt stof til eftertanke.

Forrige sæson spillede Tommy og AnnMari også sammen med succes i Det Ny Teaters premierede musical ”Spillemand på en Tagryg”. I marts 2023 var de igen på scenen sammen i den anmelderroste LOVE ME KENTER i Sceneriet på Det Ny Teater.

LOVE ME KENTER er en forrygende forestilling med musik, komik og alvor, måske som et alternativ til de unges stand-up, og med et kig ind i mere modne relationer.

Det hele bliver krydret med musikalsk ledelse ”på alle tangenter” af de to erfarne og vidunderlige musikere Jens Krøyer/Esben Just.

”Uhyre morsomt. Ann-Mari Max Hansen og Tommy Kenter er ømme, skarpe, søde og charmerende. Forestillingen demonstrerer, hvor gode skuespillere, de er”. POLITIKEN.

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 300 250
Unge 260 210
Løssalg 340 290
Grupper 310 260
Medvirkende
Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen
Musik
Jens Krøyer/Esben Just
Varighed
Ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus