JANUAR 2020

Mit liv som Niels
NR. 14 · TORSDAG 30. JANUAR 2020 KL 20:00 Dansk Rakkerpak

Mit liv som Niels

Niels Grønne fra Næstveds Egnsteater, Dansk Rakkerpak, beskriver forestillingen således:

I min familie har vi altid fortalt historier. Min far var mesteren, men min mor var bestemt heller ikke ueffen. Jeg og mine tre søskende kappedes i al mindelighed om at blive den næste generations store fortæller. Specielt min fars historier fra utallige ferieophold på Ærø står stærk i erindringen. Han nåede med sine drengestreger altid at gøre sig grundigt upopulær i hele fiskerlejet Marstal, og når han tog hjem igen med færgen, stod der altid både børn og voksne med knyttede næver på kajen.

Det var min far ligeglad med. Han vidste, at de havde glemt det hele igen inden næste sommer og pegede fingre af dem som afskedssalut.

Med forestillingen Mit liv som Niels tager jeg min families stærke fortælletradition op i teaterform. Jeg har været en tur ned ad ”memory lane” og set på familiefotos, avisudklip, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, festinvitationer, sange m.m. og jeg har trawlet mit eget liv igennem, fra jeg trådte mine første barnesko og helt frem til i dag, hvor jeg umiddelbart fremstår som et modent og belevent menneske i min bedste alder. Det er der kommet en stribe sjove, overraskende og vedkommende historier ud af, som jeg glæder mig til at komme rundt med i det ganske danske land.

I vil bl.a. kunne glæde jer til historierne: ”Jordegernet og støvsugeren”, ”Farfars hat”, ”Lisbeth”, ”Cirkus - tigeren”, ”Katastrofen I Espergærde” og ”Høvdingen i Ouagadougou”. I vil i tilgift komme til at lære både mig og hele min pukkelryggede familie rigtig godt at kende!

Billetpriser

Alm. A
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150
Instruktion
Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne
Medvirkende
Niels Grønne.
Varighed
Ca. 1 time
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen

Læs mere på http://www.danskrakkerpak.dk/