JANUAR 2018

Privatliv - AFLYST
NR. 14 · TORSDAG 11. JANUAR KL 20:00 Klassisk T

Privatliv - AFLYST

For første gang står to af dansk teaters store navne, Mille Dinesen og Dejan Cukic, på scenen sammen, når de danner par i Noël Cowards forrygende klassiker om parforholdets vanvid, Privatliv. Kemien er allerede på plads, og de er begge mere end klar til at give hinanden kamp til stregen i dette fantastisk morsomme og sensuelle lystspil, der er nyfortolket og iscenesat af Peter Langdal.

Mille Dinesen har for længst slået sig fast som et af Danmarks største humoristiske talenter, ikke mindst via rollen som den fandenivoldske skolelærer Rita i TV2's serie af samme navn. Nu sætter hun trumf, når hun vender tilbage på teaterscenen i hovedrollen som Amanda i Privatliv, som hun glæder sig til at give publikum sin version af:

"Jeg er vild med at skulle spille Amanda! Hun er temperamentsfuld, sjov og sexet, og replikkerne er knivskarpe. Jeg glæder mig virkelig til at give den fuld gas sammen med Dejan og skyde med skarpt i dette sofistikerede kærlighedslystspil." siger Mille Dinesen.

I Privatliv følger vi Amanda og Elyot, der hverken kan leve med eller uden hinanden.

Efter at være blevet skilt er de på bryllupsrejse med hver deres nye, yngre partner. Ved tilfældets magt er de havnet på hotelværelser ved siden af hinanden, og snart stikker de sammen af til Paris. Men det stridbare par er hurtigt tilbage i de gamle onde cirkler med vilde skænderier, og da deres forsmåede ægtefæller dukker op, eskalerer handlingen i et sidste eksplosivt, vanvittigt og fuldstændig uforudsigeligt opgør.

”Privatliv er et stykke, som alle, der har prøvet at være i et parforhold, kan relatere til. Hvordan man på få øjeblikke kan bevæge sig fra kærlighed til had og tilbage igen bliver blotlagt så subtilt og underholdende, og det er den oplevelse, Mille og jeg sammen skal forløse for publikum. Det bliver eksplosivt!" siger Dejan Cukic.

Privatliv har gået sin sejrsgang over hele verden, og i Danmark har Bent Mejding og Susse Wold været med til at udødeliggøre den klassiske komedie med mere end 700 opførelser. Nu er de ætsende skarpe replikker nyoversat af Simon Boberg, og Peter Langdal instruerer og har planer om at skabe sin helt egen nutidige version af den klassiske komedie.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 215 165
Unge 175 125
Løssalg 255 205
Grupper 225 175
Instruktion
Peter Langdahl
Medvirkende
Mille Dinesen, Dejan Cukic, Cyron Melville og Sara Hjort Ditlevsen.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://www.klassiskt.dk