FEBRUAR 2021

Eks-mænd  AFLYST
NR. 16 · ONSDAG 24. FEBRUAR 2021 KL 12:46 Folketeatret

Eks-mænd AFLYST

EN ROAD COMEDY PÅ ALLE TÆNKELIGE AFVEJE

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre?
Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!
Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Kunne du lide Livet – hvor svært ka’ det være? så glæd dig til Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre?  
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har i mange år arbejdet sammen i Cirkusrevyen, men på Folketeatret dyrker de to nu et parløb i teatersammenhæng.  

Vase/Fuglsang hører til Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster. Til Folketeatret har de tidligere bearbejdet både Sommer i Tyrol (samarbejde med Odense Teater) og Mød mig på Cassiopeia og skrevet Livet – hvor svært ka’ det være?

Læs mere på www.folketeatret.dk

På grund af Coronarestriktionerne må der max. være 270 i Ny Ridehus. Derfor opføres forestillingen to gange samme dag: kl. 17.00 + 20.00. Hvis du har billetter med ulige pladsnumre på den enkelte række, skal du se forestillingen kl. 17.00. Har du billetter med lige pladsnumre, skal du se den kl. 20.00

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 225 175
Unge 185 135
Løssalg 265 215
Grupper 235 185
Instruktion
René Vase og Jannik Fuglsang.
Medvirkende
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.
Varighed
80 min. uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk