FEBRUAR 2021

De tre musketerer AFLYST
NR. 17 · SØNDAG 28. FEBRUAR 2021 KL 16:00 Figaros

De tre musketerer AFLYST

Alexandre Dumas' klassiske fortælling "De tre Musketerer" rummer det hele: Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte.

De tre musketerer Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af De tre Musketerer tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Det samme hold producerede lattersuccesen Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers og der skrev anmelderne blandt andet:

"Svend, Knud og Valdemar er en underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi." Fyens Stiftstidende

”Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.” Nordjyske

Læs mere på www.figaros.eu

Billetpriser

Alm. A
Medlem 225
Unge 185
Løssalg 265
Grupper 235
Instruktion
Hans Dueholm
Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen
Musik
Allan Dahl Hansen
Varighed
2 timer - inkl. puase
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på http://www.figaros.dk/