FEBRUAR 2018

Senior Stand up – i farver
NR. 17 · SØNDAG 4. FEBRUAR KL 17:00 Louise Schouw teater

Senior Stand up – i farver

Senior stand up - i farver med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg, man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi - som noget nyt - giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.

Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed, og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne af at måtte træffe fra- og tilvalg.

 Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer, og publikum ”møder”  Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst.

På et tidspunkt troede han, der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler også om at være ensom og vekselvirkningen mellem at være social og være privat.

Som Teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig, da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke- men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Vi så Jan Hertz på årets teaterseminar og faldt pladask for charmen og humoren.

Billetpriser

Alm. A
Medlem 215
Unge 175
Løssalg 255
Grupper 225
Instruktion
Jan Hertz og Louise Schouw
Medvirkende
Jan Hertz
Varighed
2 timer
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på http://www.louiseschouw.dk