DECEMBER 2024

Julen er hjerternes test
NR. 27 · SØNDAG 8. DECEMBER 2024 KL 20:00 Café Liva

Julen er hjerternes test

Årets Julecabaret har siden 1989 været Café Livas tilbagevendende flagskib, og i 2024 står julecabaretten, ligesom i 2021, endnu engang i kvindernes tegn..

På scenen står således skuespillerne Joy-Maria Frederiksen, Mette Marckmann og Pernille Schrøder, dog akkompagneret af en mand – nemlig komponisten, kapelmesteren og pianisten Nicolai Majland..

Cafe Livas Julecabarét har ry og tradition for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner; nemlig Familien.

Midt i et kaos af stigende vandstande, stormagts-præsidenter af varierende demagogisk fremfærd og generel undergangsstemning af krig, nød, ødelæggelse og konspirationsteorier i flæng – kastes blikket mod en højtid, som tager udgangspunkt i en barnefødsel i et område af verden, hvor der har været konstant ufred i et par tusind år.

Og hér bliver temperaturen på alt dette, så taget af det faktuelt stærkeste køn i årets Julecabaret på tour

Som vanligt er det Café Livas Kunstneriske Leder, Jacob Morild, som står for manuskript og instruktion i tæt samarbejde med skuespillerholdet.

Billetpriser

Alm. A
Medlem 240
Unge 200
Løssalg 280
Grupper 250
Instruktion
Jacob Morild
Medvirkende
Mette Marckmann, Joy-Maria Frederiksen og Pernille Schrøder
Musik
Nicolaj Majland
Varighed
80 min. - uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde

Læs mere på www.cafeliva.dk