DECEMBER 2024

De urørlige
NR. 11 · TORSDAG 12. DECEMBER 2024 KL 20:00 Folketeatret

De urørlige

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter, og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp - modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo. Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 300 250
Unge 260 210
Løssalg 340 290
Grupper 310 260
Instruktion
Kim Bjarke
Medvirkende
Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.
Varighed
Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på www.folketeatret.dk