DECEMBER 2021

Petruskas julehjerte
NR. D · ONSDAG 8. DECEMBER 2021 KL 17:00 Faster Cool

Petruskas julehjerte

Det er juleaftensdag. Petruska har travlt med de sidste gøremål i sit duftende bageri, da en spændende fremmed bestiller et honninghjerte. Dette bliver begyndelsen til et usædvanligt juleeventyr om en rødkindet bagerjomfru og hende kærlige kagekunde, afsløring af en sulten rottes selvbetjening og ikke mindst en lille nisses julemirakler.
Petruskas julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling godt krydret med skøn musik, en stor skefuld skæv humor og masser af julehjerte.

Obs: Samme lave billetpriser til Børneteater – men forskellige billetkategorier: Hos både Næstved Teater og Dansk Rakkerpak & Faster Cool kan børn og voksne se børneteater til samme lave pris: kr. 50 plus et gebyr kr. 10,-. Men priskategorierne ser forskellige ud, når man går ind på Billetten.dk for at bestille. De forskellige kategorier hos Næstved Teater og Dansk Rakkerpak & Faster Cool skyldes, at vi modtager statsstøtte til reduktion af billetpriserne fra to forskellige ordninger.

Denne forestilling er med brunch.
Til børneteaterbrunch ser man først en forestilling, hvorefter man nyder en børnevenlig brunch, med rig mulighed for at snakke om forestillingen.

Billetten koster 100 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

Billetpriser

Pris
Løssalg 125,-
Børn og unge under 25 år 50,-
Voksen iflg. med barn med billet 50,-
Senior 65+ år 50,-
Ekskl. gebyr kr. 10,-
Instruktion
Niels Grønne
Holdet bag
Medvirkende: Camille í Dali
Manuskript: Camille í Dali og Niels Grønne
Musik, scenografi og lydsesign: Camille í Dali
Aldersgruppe
For de 2 - 7 årige og deres voksne
Varighed
Ca. 35 min.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen – med indgang gennem Ny Ridehus' foyer

Læs mere på https://www.fastercool.dk/