APRIL 2022

Dracula
NR. 25 · LØRDAG 23. APRIL 2022 KL 16:00 Figaros

Dracula

Tag med på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros usædvanligt frie gendigtning af Bram Stokers klassiske Dracula.

Vi banker gravrusten af gravrøsten, og Figaros hold af vampyrjægere Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de transsylvanske bjerge.

Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.

Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet – fanget af Draculas kvindelige vampyrer.

Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer.  Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys... og masser af hvidløg.

Bid på krogen og oplev en forestilling, hvor alle roller synges, flyves og danses i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Figaros opdaterede udgave af Dracula tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Anmelderne har skrevet om Figaros tidligere forestillinger:

Jyllandsposten: “Og man får et tydeligt indtryk af et velfungerende team, der er drevet af en fælles energi, humor og lyst til at dyrke det komiske tenderende til det platte.”

Fyens Stiftstidende: ”En underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi." 

Nordjyske: ”Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.”

Billetpriser

Alm. A
Medlem 225
Unge 185
Løssalg 265
Grupper 235
Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff og Kristian Jensen
Musik
Allan Dahl Hansen
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde

Læs mere på http://www.figaros.dk