APRIL 2021

Sommer i Tyrol AFLYST
NR. 22 · SØNDAG 11. APRIL 2021 KL 16:00 Folketeatret

Sommer i Tyrol AFLYST

AFLYST

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården „Den hvide hest“ hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

 Læs mere på www.folketeatret.dk

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 285 235
Unge 245 195
Løssalg 325 275
Grupper 295 245
Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Jesper Groth, Troels Malling, Karsten Jansfort, Marie Mondrup, Søren Hauch-Fausbøll, Clara Ellegaard Stegger, Meike Bahnsen, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass og Maria Corydon
Musik
Nikolaj Heyman, Tom Bilde og Henrik Silver
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk