APRIL 2021

Nothing 'bout me AFLYST
NR. 20 · LØRDAG 17. APRIL 2021 KL 16:00 Café Liva

Nothing 'bout me AFLYST

Forestillingen er desværre AFLYST

Kærligheden er altoverskyggende og har uendelige afskygninger, men uanset hvor tætte man bliver, og hvor længe og/eller intenst man er sammen – ved man aldrig helt præcist, hvad der foregår i éns bedre halvdels indre. Dette gør sig gældende i alle kærlighedsforhold fra dét, hvor beslægtede sjæle smelter sammen, til dét hvor modsætninger mødes – om det være sig selv fra den første stormende forelskelse til det par, der har haft en menneskealder sammen. Derfor er kærligheden, midt i al lyksaligheden, også en kamp med ufatteligt mange nederlag.

Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Sting's sangskat gennem de seneste 40 år fortælles en livslang kærlighedshistorie – kærlighed ikke bare til den eneste ene, men også til de små ting: til familien, til sig selv, til livet – ja, kort sagt til alt. Og med den indbyggede skyggeside, som hadet pludselig kan manifestere sig som.

Historier med kant, alvor og smerte – men især også med Café Livas særkende: Humor!

Bag cabaréten står makkerparret Jacob Morild og Morten Wedendahl, som også stod bag succeserne Love Me Do – en Beatles-cabarét & Måske ku' vi – en Sebastian-cabarét.

Cabaréten spillede på Café Liva i foråret 2019 og var en stor succes for både Sting-connaisseurs og dem, som mest kender Roxanne, Every Breath You Take og An Englishman in New York.

Læs mere på www.cafeliva.dk

Billetpriser

Alm. A
Medlem 225
Unge 185
Løssalg 265
Grupper 235
Instruktion
Jacob Morild
Medvirkende
Jacob Morild, Morten Wedendahl & Nils Krøyer.
Varighed
1 time og 40 min. - inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på http://www.cafeliva.dk/