OKTOBER 2022

Sommer i Tyrol
NR. 7 · SØNDAG 30. OKTOBER 2022 KL 16:00 Folketeatret

Sommer i Tyrol

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården „Den hvide hest“ hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Billetpriser

Forh. A Forh. B
Medlem 290 240
Unge 250 200
Løssalg 330 280
Grupper 300 250
Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Troels Malling, Kristine Yde, Kristoffer Sass, Rikke Buch Bendtsen, Kristine Marie Brendstrup, Søren Bang Jensen, Julian Thiesgaard Kellerman
Kapelmester/Dirigent
Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman
Musik
Tom Bilde, Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman, Søren Graversen, Jonas Munck Hansen
Varighed
2 timer og 25 min.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus.

Læs mere på https://www.folketeatret.dk