NOVEMBER 2022

Kontiki - 101 dage tilbage
NR. B5 · SØNDAG 13. NOVEMBER 2022 KL 11:00 Teater O

Kontiki - 101 dage tilbage

En historie, der tager os med på en rejse ud i verden og dybt ind i sjælen og psykologien på en lille flok eventyrere. En fortælling om, at det umulige kan blive muligt - og at det kræver tro og drømme at leve livet. At vigtigheden af at forstå, hvordan verden hænger sammen, kræver, at vi tør overskride egne grænser. At vi tør sætte livet, os selv og vores omdømme på spil for egentlig at leve. Hvis vores liv og verden skal udvikle sig og give mening og forståelse, må vi turde, at det kan komme til at gøre ondt og gå helt galt. Vi må turde fejle. Derigennem kan vi finde styrke til at kæmpe, udvise mod, moral og empati. Vi kan udvikle os og finde meningen med andres og vores eget liv.

KONTIKI 101 dage tilbage tager afsæt i den norske antropolog og videnskabsmand Thor Heyerdahls bedrift af en ekspedition. I 1947 stævnede han og fem venner ud fra Limas havneby Callao i Peru med kurs mod Polynesien. En farefuld færd og et vovemodigt eventyr på det simple fartøj: tømmerflåden.

Havet er for eventyrere med virkeligt mod. For havet er stort, rigtig, rigtig stort. Det er som en ørken - når du befinder dig dér, er du helt alene, der er kun dig og havet og stjernerne over dig, intet andet. På havet er du meget, meget lille. Og sejler du ud på de store oceaner i en båd, så tager du dit eget og dine medrejsendes liv i dine hænder - så vær forsigtig hvem du rejser med!

En sjov, legende og musikalsk forestilling om at tro på en idé og turde føre den ud i livet. At rejse ud i verden, ud mod solen og det ukendte, og her stifte bekendtskab med sit eget indre kompas.

Billetten koster 50 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

 

 

Aldersgruppe
For de 12 årrige og opefter og deres voksne
Varighed
60 min.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på http://www.teatero.dk/