NOVEMBER 2022

Fodbold fodbold fodbold
NR. 9 · TORSDAG 17. NOVEMBER 2022 KL 20:00 Det Kongelige Teater

Fodbold fodbold fodbold

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! - en forestilling om verdens største sportsgren, og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold.

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af den ordinære verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken ude i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind også i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige immigrantarbejdere livet?

Fodbold, fodbold, fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar, - en begivenhed, der har vakt stor opsigt og diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser, menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

Billetpriser

Alm. A Alm. B
Medlem 230 180
Unge 190 140
Løssalg 270 220
Grupper 240 190
Instruktion
Nicolei Faber
Medvirkende
Mads Rømer Brolin-Tani, Alvin Olid Bursøe, Jakob Femerling, Charlotte Fich og Ellaha Lack
Varighed
2 timer og 10 min., inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus.

Læs mere på https://www.kglteater.dk