JANUAR 2025

Alle gode ting
NR. 12 · MANDAG 6. JANUAR 2025 KL 20:00 Teatret Møllen

Alle gode ting

En livsbekræftende monolog fyldt med humor.

ALLE GODE TING er en hjertevarm og opløftende forestilling, der får dig til at føle dig inspireret og håbefuld. Dette rørende og tankevækkende skuespil følger historien om en person, der i et forsøg på at hjælpe sin mor med at bekæmpe depression, begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for - med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”.

Med et vittigt og originalt manuskript tackler ALLE GODE TING komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblikke. Den anmelderroste forestilling er, trods sit seriøse udgangspunkt, et humoristisk, livsbekræftende og hjerteligt skuespil om noget så umorsomt som depression og selvmord. Det er en kraftfuld påmindelse om, at selv i de mørkeste tider er der altid noget, der er værd at leve for.

I løbet af forestillingen bliver enkelte publikum nænsomt inddraget i nogle mindre roller og kan blandt andet blive bedt om at læse op fra nogle sedler, de får udleveret, inden forestillingen begynder.

Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater i sæson 20/21. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne, og vi glæder os til at præsentere dig for Møllens version med Thomas C. Rønne i hovedrollen.

Billetpriser

Alm. B
Medlem 145
Unge 115
Løssalg 185
Grupper 155
Instruktion
Nikolaj Mineka
Medvirkende
Thomas C. Rønne
Varighed
Ca. 70 min. uden pause
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Ny Ridehus’ foyer

Læs mere på www.teatretmoellen.dk