JANUAR 2024

Hattemågen
NR. B9 · SØNDAG 7. JANUAR 2024 KL 11:00 Randers Teater

Hattemågen

Januar kan være kold og mørk. Det er i januar vi savner sommeren, stranden og ferien mest, men med denne muntre og fine forestillingen bringer vi en tidlig sommerferie til Næstved i selskab med Randers Teater.

En fin dame har købt et flot sommerhus ved et smukt hav. Hun glæder sig til at skulle på ferie og til at nyde lidt dejlig fred og ro. Men det bliver slet ikke, som hun havde regnet med. Sommerhuset viser sig at være en gammel fiskerhytte, og den er allerede beboet.

Af en måge!

Så ro og renlighed er der ikke meget af, og ferien bliver helt anderledes end forventet. Men det er måske slet ikke så dårligt…

En hjertelig og humoristisk forestilling for det yngste publikum, der minder os om, at ikke alle gode oplevelser kan planlægges på forhånd.

Men hvis du planlægger, at årets første teaterbesøg skal være Hattemågen, så venter der helt sikkert en god oplevelse.

Iscene kaldte forestillingen: “…vellykket teater som bringer latteren frem hos de yngste og giver en dejlig fornemmelse af sommer i kroppen.”
Og det faktisk meget præcist.

Denne forestilling er med brunch.
Til børneteaterbrunch ser man først en forestilling, hvorefter man nyder en børnevenlig brunch, med rig mulighed for at snakke om forestillingen.

Billetten koster 100 kr. + 10 kr. i kontingent/gebyr.

 

Aldersgruppe
For de 3-5 årige og deres voksne
Varighed
35 min.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen – med indgang gennem Ny Ridehus' foyer

Læs mere på https://www.randersteater.dk/kategori/familie/