APRIL 2023

De tre musketerer
NR. 25 · SØNDAG 23. APRIL 2023 KL 16:00 Figaros

De tre musketerer

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas' klassiske fortælling De tre Musketerer rummer det hele. De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13.og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "De tre Musketerer" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Det samme hold producerede lattersuccesen ”Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers”

i sæson 18/19, og der skrev anmelderne blandt andet: ”Danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical. Det er den rablende gale og vanvittigt sjove cocktail, Figaros og Den Ny Opera serverer for publikum. Denne rablende gale og voldsomt morsomme farce sætter virkelig lattermusklerne på overarbejde, og publikum går derfra med den der helt specielle mavefornemmelse, man har, når man har fået et dejligt grin.” Kulturtid.dk

”Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.” Nordjyske.

”underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi, som efterlader én ubekymret og latterlabil. Lene Kryger, fyens.dk

Billetpriser

Alm. A
Medlem 230
Unge 190
Løssalg 270
Grupper 240
Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen samt ved flyglet Allan Dahl Hansen.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus, placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på www.figaros.dk